Főoldal / Hírek / Érdekességek / A fizikai tevékenység, a mozgás, amely javíthatja a férfiak szexuális életét

Érdekességek

A fizikai tevékenység, a mozgás, amely javíthatja a férfiak szexuális életét

2018.10.30

Az alább felsorolt a sportágak és mozgásformák, valamint apró trükkök növelik az önbizalmat, az agilitást (serénység, ügyesség, élelmesség), a tüdő kapacitást, egyszóval azokat a tényezőket, amelyek fontosak a férfiak számára egy párkapcsolatban…….

A fizikai aktivitás építi a szellemi és testi egészséget, és ezekből kifolyólag a szexuális életet is serkenti. Szex közben a nemi szervek véráramlása nő, valamint a nemi élet jótékony hatással van az inzulinszint szabályozására is (a cukorbetegség és az impotencia összefüggnek egymással), nő a tüdő kapacitása, amely kulcsfontosságú az állóképességhez. Nem is gondolnánk, de a szex kiváló eszköz a súlycsökkenésre is, ennek köszönhetően nő az önbizalom és az agilitás.  Az alábbi sportokat, mozgásforműkat ajánlja egy Boston-i (USA) orvos csoport a kiváló szexuális élet érdekében férfiaknak.

Futás

 A Harvard Egyetem kutatása szerint napi 30 perces futás 50 %-al csökkentheti az erekciós zavarokat. Az aerob sportok hozzájárulnak az alacsonyabb koleszterinszinthez és egyéb szív- és érrendszeri kockázati tényezőket is csökkentik, amelyek az artériák bezáródásához vezethetnek, és ezért hajlamosíthatnak a nem megfelelő szexuális élethez.

Úszás

 A heti háromszor harminc perces úszás hozzájárul a megfelelő nemi élethez. A Harvard Egyetem kutatása szerint azok a hatvan vagy annál idősebb férfiak, akik rendszeresen úsznak, olyan nemi életet képesek élni, mint a harmincas éveikben.

Szabadban végzett mozgásformák

 A napsugárzás által D-vitamin termelődik a szervezetben, amely segíti a tesztoszteron termelődését és így a férfiak szexuális életét is.

Jóga

 A Loyola-i Egyetem (USA) kutatása szerint a jóga kiváló eszköz relaxációhoz, amely növeli a magabiztosságot és az öröm érzetet.

Erőedzés

Az erőedzés segíti a tesztoszteron termelődését, amely az elsődleges irányítója a férfiak szexuális életének.

FÉRFIAK!

 Mozogjunk többet, mert a megfelelő, rendszeres mozgás nagyban segíthet a testi és a szellemi élet egyéb területein is.

 

www.sportlife.es




Kapcsolódó oldalak

Hírarchívum

Eseménynaptár

Támogatóink

Emberi Erőforrások Minisztériuma
Magyar Olimpiai Bizottság
The Coca-Cola Foundation

Partnereink

Exercise is Medicine American College of Sports Medicine Magyar Sporttudományi Társaság Semmelweis Egyetem Semmelweis Egyetem – Testnevelési és Sporttudományi Kar OSEI – Országos Sportegészségügyi Intézet Szegedi Tudományegyetem Pécsi Tudományegyetem Nyugat-magyarországi Egyetem Magyar Edzők Társasága Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség Webbeteg.hu Webbeteg.hu - SportolOK
Főoldal | Elérhetőség | Adatvédelem | Impresszum
© 2013 mozgásgyógyszer.hu