Főoldal / Impresszum

Impresszum

Szerkesztőség
 
Főszerkesztő
dr. Szőts Gábor
Felelős szerkesztő
dr. Bede Rita
Szerkesztők
Tüske Gabriella
 
Vastagh Ákos
 

A Szerkesztőbizottság elnöke: Dr. Szőts Gábor

A Mozgásgyógyszer.hu honlapon felhasznált hírei szerzői jogvédelem alatt állnak. A más forrásból átvett hírek forrásait minden esetben feltüntetjük. Ezekben az esetekben a szerzői jog a megjelölt forrást illeti meg, azonban amennyiben nincs megjelölve más forrás, akkor a szerzői jog a Magyar Sporttudományi Társaságé. A honlapon szereplő adatokat csak eredeti formában, a forrás megjelölésével lehet utánközölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.

A mozgásról, szakértőktől

A Mozgásgyógyszer portál elsődlegesen azzal a céllal jött létre, hogy teljes körű és szakmailag hiteles információval szolgáljon a rendszeres testmozgás pozitív élettani hatásairól és folyamatosan tájékoztatást nyújtson a Magyar Sporttudományi Társaság Mozgás=Egészség programjáról.

Kérdezze meg orvosát is!

Az oldalon található egészségügyi írásokkal kapcsolatban felhívjuk a látogató figyelmét, hogy a rendszeres testmozgás mennyisége és minősége minden esetben függ az egyén fizikai állapotától, ezért mielőtt belekezd, konzultáljon kezelőorvosával.

Partnereink

Exercise is Medicine American College of Sports Medicine Magyar Sporttudományi Társaság Semmelweis Egyetem Semmelweis Egyetem – Testnevelési és Sporttudományi Kar OSEI – Országos Sportegészségügyi Intézet Szegedi Tudományegyetem Pécsi Tudományegyetem Nyugat-magyarországi Egyetem Magyar Edzők Társasága Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség Webbeteg.hu Webbeteg.hu - SportolOK
Főoldal | Elérhetőség | Adatvédelem | Impresszum
© 2013 mozgásgyógyszer.hu