Főoldal / Hírek / Sikertörténetek / Sohasem késő elkezdeni!

Sikertörténetek

Sohasem késő elkezdeni!

2013.06.11

Bertalan Gáborné (65) eleinte félve kezdett neki az életmódváltásnak. Pont ennyi idősen kezdjen el sportolni – gondolta, de aztán úgy döntött, egy próbát megér. Nagyon jól döntött! Nyolc hét elteltével 9 kg súlyfölöslegtől szabadult meg, miközben, ahogy ő mondja: egy új világ tárult ki előtte.

"Harmincéves korom körül rábukkantam egy fogyókúrás könyvre, amely napi ötszöri étkezéshez ételrecepteket adott." – emlékszik vissza a hölgy. – "Szépen lefogytam, évekig nem is volt problémám. Testedzésre azonban a család ellátása mellett nem volt időm. Így aztán lassan ismét kezdtek a kilók felrakódni. 

Az utóbbi időkben ismét előfordult, hogy fogyókúrás könyveket vásároltam, de a receptek nem adtak megoldást, az áhított fogyás nem következett be. Így jutottam el egy olyan túlsúlyhoz, ami már mozgásszervi és egyéb egészségi problémákat okozott. Az első tapasztalatom az volt, hogy noha változatosan ehettem és elég is volt a mennyiség, épp a felét ettem annak, mint addig. 

A mozgás pedig maga volt a meglepetés, a csoda. Már az első edzés után éreztem a jó közérzetet. Koromnak, alkatomnak megfelelő mozgásprogramokra járok, amelyek családias hangulatúak, a felpezsdült vérkeringés pedig a következő edzésig jó közérzetet ad."
Kapcsolódó oldalak

Hírarchívum

Eseménynaptár

Támogatóink

Emberi Erőforrások Minisztériuma
Magyar Olimpiai Bizottság
The Coca-Cola Foundation

Partnereink

Exercise is Medicine American College of Sports Medicine Magyar Sporttudományi Társaság Semmelweis Egyetem Semmelweis Egyetem – Testnevelési és Sporttudományi Kar OSEI – Országos Sportegészségügyi Intézet Szegedi Tudományegyetem Pécsi Tudományegyetem Nyugat-magyarországi Egyetem Magyar Edzők Társasága Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség Webbeteg.hu Webbeteg.hu - SportolOK
Főoldal | Elérhetőség | Adatvédelem | Impresszum
© 2013 mozgásgyógyszer.hu