Főoldal / Média / Rólunk írták / Rendszeres testmozgást írnak elő nekik

Rólunk írták

Rendszeres testmozgást írnak elő nekik

2012.05.19

Győrben és Veszprémben indul a lakosság rendszeres testmozgásra való szoktatását célzó program, amelyben a részt vevő egyetemistáknak fizikai állapotuk alapján akár a rendszeres testmozgást is felírhatják – közölte a Magyar Sporttudományi Társaság az MTI-vel.

Mint írták, a Mozgás=egészség program első próbaszakasza májusban és júniusban több mint 300 győri és veszprémi egyetemista fiatal egészségi állapotának átfogó felmérésével kezdődik. A túlsúlyos vagy egyéb, az inaktív életmódból származó rizikófaktorral rendelkező hallgatóknak állapotuknak megfelelő rendszeres testmozgást írnak elő, majd egy év múlva felmérik ennek eredményeit.
 
Magyar Nemzet Online (MNO)
 



Kapcsolódó oldalak

Hírarchívum

Letöltések

Eseménynaptár

Támogatóink

Emberi Erőforrások Minisztériuma
Magyar Olimpiai Bizottság
The Coca-Cola Foundation

Partnereink

Exercise is Medicine American College of Sports Medicine Magyar Sporttudományi Társaság Semmelweis Egyetem Semmelweis Egyetem – Testnevelési és Sporttudományi Kar OSEI – Országos Sportegészségügyi Intézet Szegedi Tudományegyetem Pécsi Tudományegyetem Nyugat-magyarországi Egyetem Magyar Edzők Társasága Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség Webbeteg.hu Webbeteg.hu - SportolOK
Főoldal | Elérhetőség | Adatvédelem | Impresszum
© 2013 mozgásgyógyszer.hu