Főoldal / Hírek / Sikertörténetek / Nemcsak elérni kell az ideális súlyt, de meg is kell tartani!

Sikertörténetek

Nemcsak elérni kell az ideális súlyt, de meg is kell tartani!

2013.05.31

Kati fogyása nem számít "friss" sikersztorinak, ugyanis pontosan négy évvel ezelőtt sikerült mintegy 33 kg-tól megszabadulnia. Annál nagyobb eredmény, hogy az igazi életmódváltásának köszönhetően, súlyát a mai napig tartja, és eszébe sem jutna abbahagyni a mozgást! Ma már ő is osztja azt a nézetet az igazi fogyókúrás módszer sikerét nem az elért fogyásból lehet lemérni, sokkal inkább abból, hogy az elért súlyt mennyire sikerül megtartani.

"Mi a titok? 2009-ben egy év alatt sikerült mintegy 30-33 kg-ot lefogyni. Azóta, azt hiszem, lehet mondani, hogy a mozgás szervesen beépült az életembe. Azt gondolom, ez is hozzájárult ahhoz, hogy 2009-ben elért súlyomat gond nélkül tartom a mai napig." – összegzi Kati. – "Étkezési szokásaim alapvetően megváltoztak. Rendszeresen eszem (napi 4-5 alkalommal) és rendszeresen tornázom. A személyre szabott étrendemből a rendszeres étkezést ma is tartom (korábban naponta 1-2 alkalommal ettem, főleg délután és este). Reggelizni mindig reggelizek, tízóraira mindig valami gyümölcsöt eszem, ebédre bármit, a főzeléktől kezdve a töltött káposztáig, de mértékkel, normál adagban. Uzsonna vagy vacsora gyümölcs vagy saláta, könnyebb húsféle, azért néha-néha előfordul egy komolyabb vacsora is, de ilyenkor az ebéd sokkal visszafogottabb" – magyarázza Kati.

"A rendszeres mozgás elengedhetetlen! – A sport számomra korábban egy jó szurkolást jelentett a tévé előtt. Ma már az életem része. Zenés, csoportos kerékpártréningekre és mellette pilates/body art órákra járok, illetve otthon, egy személyi edző segítségével korábban megtervezett gyakorlatsorokat végzek. Ma már hiányzik, ha kiesik egy nap, bár sajnos kevesebb idő jut rá, mint korábban. De biztos, hogy nem fogok róla lemondani! Mindenkinek üzenem: nem könnyű elérni, illetve megtartani az ideális súlyt, de szemléletváltoztatással és életmódváltással elérhető!"
Kapcsolódó oldalak

Hírarchívum

Eseménynaptár

Támogatóink

Emberi Erőforrások Minisztériuma
Magyar Olimpiai Bizottság
The Coca-Cola Foundation

Partnereink

Exercise is Medicine American College of Sports Medicine Magyar Sporttudományi Társaság Semmelweis Egyetem Semmelweis Egyetem – Testnevelési és Sporttudományi Kar OSEI – Országos Sportegészségügyi Intézet Szegedi Tudományegyetem Pécsi Tudományegyetem Nyugat-magyarországi Egyetem Magyar Edzők Társasága Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség Webbeteg.hu Webbeteg.hu - SportolOK
Főoldal | Elérhetőség | Adatvédelem | Impresszum
© 2013 mozgásgyógyszer.hu